2013. február 28., csütörtök

A nagy próba

Először is köszönet Fazekasné Paksa Nikinek és férjének, hogy eljuthattnk az NF-Walker próbájára, sajnos azt a gépet nem sikerült kipróbálni amelyiket szerettük volna, de majd később arról, hogy ez miért is nem baj. :)

Mindenkinek köszönöm a "szurkolást"! Jól jött, ráadásul Zsozsó minden várakozásomat felülmúlta (Létezik ez a kifejezés? :-)
Egész éjjel aludt, mosolyogva ébredt, nagyon ügyesen reggelizett.
Aztán egy kicsit időben megcsúsztunk, de azért csak elindultunk, Nórit bölcsiben leadtuk (kicsi szívem megint kimaradt a csavargásból), majd kissé sietős, de kellemes sétát tettünk az útbaeső parkban.

Az utazás remekül sikerült, Zsófi a maga lábcsavarós, tapsikolós, kerregős - berregős módján nyugiban volt.

Végre megérkeztünk, s mindjárt kicsi csalódás ért, hiszen a lényeget nem hozták el Bécsből. Na de egy másik szerkezetet azért kipróbáltunk.
Az osztrák "fiatalember" és magyar segítője nagyon kedves volt.

Zsófi előtt le a kalappal, még a fent említett 2 férfiú szerint is hihetetlen elsőre mennyire sok időt töltött Zsófi az NF-Walkerben. Szóval nagyon hasznos lenne, főleg, hogy nem ugrált ki a térdkalácsa szegény gyereknek míg állt a majdnem fix helyzetben és még tetszett is neki a szituáció. Aztán jött a fekete leves, így teljesen lemondtunk ezekről az eszközökről. Szomorúan és dühítően nevetséges ára van ezeknek - "Amit persze tudtunk, de nem sejtettünk" :). Az amit Zsófi most kipróbált 8000 Euro!!! Cirka 2.300.000 Forint, amit ki akartunk próbálni a kicsi változat 13.000 Euro, a nagy 20.000 Euro, cirka 5.700.000 Ft. Lehet ez osztrák és norvég színvonalon nem gáz, ha én is keresnék havi 2000 eurót, akkor lehet nem érintene ilyen felháborítóan rosszul. De ennyi pénz? Full extrás nyugati autót, kisbuszt, parasztházat lehet belőle venni, vagy évekig rendszeresen hordhatnám a gyereket útiköltséggel együtt napi 1-2 terápiára, arra amelyik csak tetszik. Egy ilyet még célnak sem érdemes kitűzni. Nem számítana feladásnak. Csak teljesen irreális. Úgyhogy maradunk a földön és elérhetőbb célokat tűzünk ki. Vagy meg kell nyerni a lottót!!!! A vissza út is zökkenő mentes volt, s mikor haza értünk, meglepetés várt minket. Zsófi kapott egy nagyon kedves kupakgyűjtőtől és kislányától egy csomagot, amiben egy olyan csörgő zörgő zsiráfot találunk (Több más mellett), amilyen volt már Zsófinak - nagyon szerette, csak elhagytuk a keszthelyi SZTK előtt, és már nem lett meg. Nagyon örültünk ennek az ajándéknak!!! (Ez a mappában még nem volt fejjel lefelé, mindenkitől bocsi a tökéletlenségekért. :) Aztán gyors evés után elmentünk húgicáért, a papa elé, megvettük a beígért pudingot - ez egyébként nagyon érdekes volt, mert szerintem Zsozsó teljesen tisztában volt vele hogy az meg lett neki ígérve. Nem tudom szavakkal leírni, egyszerűen látszott rajta. :) Szóval az árak miatti csalódást leszámítva szerintem egy szuper napot zártunk, nagy nagy dicséret Zsófinak, és vagy ezer puszi, amiért türelmes, kitartó ügyes és rendkívül jókedvű volt egész nap! :D A szurkolást pedig még egyszer köszönjük mindenkinek!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése