2013. január 6., vasárnap

Mikor öröm a köhögés

2012. október 18-ai lent idézett facebook bejegyzésemhez kötve merem kijelenteni, hogy olykor milyen jó, ha köhög a gyerek. (Semmilyen megfázás esetén nem volt köhögés - nem tudtam megmondani sose az orvosnak hogy hurutosan vagy szárazon köhög szegény.)
"Közel 108 óra ébrenlét után (igaz néhány 1-2 óra nyugtalan pihenés közbe iktatásával) Zsófi végre már 49 perce folyamatosan moccanás nélkül alszik!!!!! :D Remélem reggelig tart ez az állapot és én is alhatok pár órát egyhuzamban. :)"
A fent említett ébrenlét, üvöltés egy csúnyácska hörghurut miatt volt, mint kicsit késve orvos bevonásával erre rájöttünk. Zsófi nem köhögött, még csak nem is vette rosszul a levegőt, rekedt sem volt. (Az ordítás ellenére sem,- bár erre gyúrt a kis 5 éve alatt eleget. :)Edzett hangszálai vannak.) Viszont most hogy nincs epilepsziájára már gyógyszer és kapja a halolajat, már köhög. És ez nagyon jó dolog, hiszen könnyebb észre venni, ha baj van, időben elkapva a betegséget nem kell remélhetőleg több ilyen csúnya esetet átélni; vagy a köhögés által tisztább, slejm mentes torok már nem is annyira zavaró a gyerek számára. :) ÉS EZ JÓ!!!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése