2013. augusztus 7., szerda

Strand

Idén nyáron váltottam strandbérletet, gondoltam kihasználom a lányokkal a lakóhely adta lehetőségeket, valamint az elmúlt 20 évben (Úristen már mondhatok ennyit? :)kb. 5 alkalommal voltam a Balcsin, s ez ahhoz, hogy itt lakom mellette, nem nagy szám, pótolni kell a lemaradást. :).


Nórim egyértelmű volt, hogy élvezi, bár az első 2-3 alkalommal engem a frász kerülgetett, el ne merüljön, ne menjen nagyon beljebb a vízbe, de mint afféle talpra esett kis fehérnép, bebizonyította, hogy kár aggódni. :) Bár ez az összeszorult gyomromon mit sem változtatott, mikor vízbe ment. :)


A nagy meglepetés Zsófi volt. Már párszor voltam lenn vele, de úgy istenigazán nem élvezte, s vizet is csak a lába érhetett, mert ha már a hasa vizes lett, üvöltött mint a vadszamár. Bár azt hozzá teszem, 1 héttel ezelőttig azért a Balcsi hőfoka sem volt épp emberbarát.


Most viszont annyira meleg, hogy Zsófim még élvezi is. Az a kacaj, amiket a vízben levág, ... nagyon aranyos. Teljesen el tud lazulni, fröcsköl, tudok vele ugribugrizni. A tegnapi nap folyamán egész nap a Keszthelyi Városi Strandon voltunk, 2x bele tudtam vele menni, és nem is kevés időre.
Zsófi amúgy is szereti a nyüzsgést, úgyhogy ez a hely külön jó neki. Szerintem figyeli az embereket, és tanul. :)


Rettes Szülők! Próbálgassátok ti is ha van lehetőség, hogy bírják a csajok a vizet! :)

Képtár:)

1 megjegyzés:

  1. Szia Dettikém ! Kipróbálnánk, hiszen minden Rettes kislány imádja (ná) a vizet, de csak addig amíg el nem éri a scoliosis. Az pedig nagy úr ! nem engedi derékszögben ülni és a menés is már akadozott mégha a vízben is van. (legyen az fürdőkád) pedig évekig jártunk HRG-re a Dagályba !
    A vízbe jelenleg be is kell emelni sajnos, hiszen a nagyobb lányokkal ezt már nem lehet egy emberrel megvalósítani. Segítség kellene és ez akadályozva van. Az igazi boldogság náluk a zene, zene és a víz !
    Nagyon nagy boldogság amikor Zsófikáról írsz ! Kívánom hogy minden napja ilyen mosolygós és vidám legyen. Jó nézni a képeket rólatok. Gratulálok a Bloghoz nagyon kitartó vagy !

    Puszi Fodor Erzsi és Fannika

    VálaszTörlés